Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Уггі жіночі 36-37 розмір

1450 грн
Описание

Кілька примірників у наявності
Торг

Жіночі уггі зі справжнім хутром – найстильніший спосіб надати комфорт та тепло Вашим ніжкам!

Характеристики:

Розміри: 36, 37, 38-39 додатково запитуйте
Матеріал: Високоякісна замша, всередені зі справжнім хутром
Кольори: Коричневі, сірі, білі, світло коричневі, бежеві, фіолетові
Моделі: Звичайні, з металевим хрестом, з гудзикокм-прикрасою, з блискітками
Опис:

Ви хочете надійних та чудово виглядаючих черевиків для холодних днів? Не шукайте далі! Наші жіночі уггі - це ідеальний варіант для Вас. Виготовлені з високоякісної штучної шкіри та оснащені справжнім хутром, вони забезпечать Вам неперевершений комфорт і затишок у будь-яку погоду.

Стиль та варіативність - ось наша велика перевага. Ми пропонуємо багато різних моделей та кольорів, щоб ви могли підібрати щось під свій унікальний стиль. Наші уггі доповнять будь-який образ - від кежуал до елегантного.

Комфорт - наш пріоритет. Завдяки м'якому та теплому хутру, ви будете почувати себе комфортно навіть у найсуворіших морози. Гнучка підошва забезпечує хороше тримання на будь-якій поверхні, а зручний дизайн дозволить Вам довго насолоджуватись кожним кроком.

Наші черевики - ідеальний варіант для активних та стильних жінок, які дбають про свій комфорт та вигляд. Вони будуть відмінною доповненням до Вашого гардеробу та стануть незамінними супутниками в холодний період року.

Не втрачайте часу - замовляйте свої уггі прямо зараз та насолоджуйтесь комфортом і стилем кожен день! Залиште запит на ****** або зв'яжіться з нами за номером телефону, вказаним у контактах.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Белый
Размер:
  • 36
  • 37
Категории:
Продавец
mihay...
mihaylo3149469
Киев
Была

Похожие товары