Все категории
Добавить товар

Брендовые шлепанцы, большой размер

580 грн
Описание

‼️Фото на нозі не надаю,замовляйте безпечною оплатою,або накладеним платежем тільки при відправленні Новою поштою по передоплаті суми доставки в обидва кінці 160грн (яка йде на оплату, якщо ви не забираєте посилку)
Вказаний розмір 10,по факту довжина із краю в край 27см,ширина 9,5 см,підійдуть на 41/42р,гортайте фото із замірами👉👉👉
ЛЕГКА ВАГА: ці жіночі сандалі неймовірно легкі та їх приємно носити. Гнучкий матеріал ідеально підходить, коли ви перебуваєте в дорозі або просто гуляєте. ЛЕГЕНДАРНИЙ КОМФОРТ. Ці жіночі сандалії з матеріалу Croslite відрізняються гнучкістю та підходять як для відпочинку на березі озера, так і для вечірнього побачення. М'які гнучкі лямки були сконструйовані таким чином, щоб їх можна було легко вдягати та знімати.
Все взуття бренду Crocs виготовлене із запатентованої смоли Crocs із закритими порами Croslite, яка є істотною інновацією у взутті. Матеріал Croslite дозволяє Crocs виробляти м'яке, зручне, легке взуття з чудовим зчепленням та не залишає слідів. Завдяки цим унікальним елементам Crocs ідеально підходять для повсякденного носіння, а також для професійного та рекреаційного використання, наприклад, для катання на човнах, походів, гостинності та садівництва.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Персиковый
  • Коричневый
Размер:
  • 40.5
  • 41
  • 41.5
Материал:
Крослайт
Сезон:
Продавец
qsushik
qsushik
Супер-продавец
Сумы
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары