Все категории
Добавить товар

Яскраві лаковані шкіряні шльопанці gabor jollys 41р.

425 грн
Описание

Яскраві лаковані шкіряні шльопанці Gabor jollys 41р.

GABOR - один із провідних виробників жіночого взуття у Європі. Взуття марки «Gabor» славиться модним дизайном, високою якістю та винятковою зручністю колодок. Цільова група продукції "Gabor" - жінки з вишуканим смаком, не позбавлені інтересу до нової моди за доступними цінами. У колекцію "Gabor" входять марки "Gabor Fashion", "Gabor Basic", "Gabor Sport", "Gabor Lady", "Gabor Jollys", а також - з недавніх пір - і чоловіче взуття марки "Gabor Men".
Продаються дуже яскраві літні комбіновані шльопанці бренду Gabor, лінійка взуття для активного відпочинку - Jollys.
Верх виробу виконаний з м'якої лакованої натуральної шкіри кольору фуксії. Шльопанці фіксуються на нозі в області великого пальця. По зовнішніх краях шкіра надійно пришита до об'ємної устілки фактурним (хрестиком) швом товстими шовковистими нитками молочного кольору.
З середини взуття має підкладку, виготовлену з м'якої натуральної шкіри карамельного кольору. Устілка виконана з м'якої гладкої натуральної шкіри світло-карамельного кольору. Об'ємна устілка повністю обтягнута шкірою.
Основна підошва виконана з високоякісної зносостійкої рифленої гуми світло-коричневого кольору. Підошва рифлена з відмінним протектором.
Взуття у чудовому стані

Розмір 41- 27 см по устілці.

Дивіться всі мої оголошення надіюсь що в них Ви знайдете для себе і своєї сімї багато гарних якісніх та недорогих промов європейської якості

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 41

Похожие товары