Все категории
Добавить товар

Черевики жіночі lonza 2612-3 демісезонні коричневі замша

2100 грн
Описание

Нова колекція "Осінь 2023" від інтернет-магазину ********************

Пропонуємо до вашої уваги нові, стильні, красиві та дуже практичні моделі
жіночих демісезонних черевик від китайського бренду LONZA.

- Ця фірма зарекомендувала себе як чудового виробника якісного спортивного жіночого взуття в середньому ціновому сегменті. У виробництві використовуються тільки якісні матеріали – натуральна шкіра, ПВХ, поліуретан тощо.
- Також можна відзначити ставлення до дрібних деталей, таких як упаковка товару. Кожна напівпара всередині з індивідуальним ущільнювачем, який береже взуття від деформації, картонна щільна коробка та обов'язково – фірмовий пакет із логотипом фірми. Як то кажуть - дрібниця, а приємно!
- Можна також відзначити, що кожна модель фірми LONZA відрізняється одна від одної і при цьому про кожну можна сказати - я її хочу!
- Зауважте, що такі кросівки можуть легко підійти під різні випадки життя: від прогулянок містом, вечірок у кафе та ресторані та занять фітнесом та спортом.
- Так що купивши одну пару взуття, ви можете спокійно з ранку і до вечора її носити, змінюючи тільки одяг на різні заходи.
- Наш інтернет-магазин ******************* завжди допоможе своїм клієнтам у підборі потрібної моделі та відповідного розміру.
-

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Другой
Категории:

Похожие товары