Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Похожие товары

Туфли на танкетке, замша натуральная +кожа,mamzelle

600 грн -12% 530 грн
Описание

Будинок Mam zelle заново відкриває малюків у незвичайному стилі, від якого голова закрутиться. Ваш новий союзник для занять спортом, поїздок у відпустку чи розваг на вулицях міста. Ця пара виділяється, перш за все, своєю товстою гумовою підошвою, яка демонструє молодий і модний стиль. Ви також будете прихильником його темно-морського кольору та його графічних візерунків, які, безумовно, змінять все. Виріб може похвалитися дуже вдалим поєднанням шкіри та оксамиту, справжнє задоволення для ваших очей. Дбаючи про ваш комфорт, бренд використав для дизайну підкладки шкіру преміум-класу.Ідеально підійдуть з вузькими чорними джинсами, футболкою з надписами.

Кросівки/туфлі на танкетці (висота каблука 6см)Шкіра всередині,замша та шкіра зовні. Знімна шкіряна устілка з піною з ефектом пам'яті. Нековзна гумова підошва з протектором. Дуже шикарні кросівки, які можна надіти завдяки плоским перехрещеним гумкам, які забезпечують ніжну підтримку стопи, не стискаючи її. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЦЯ МОДЕЛЬ ПІДХОДИТЬ НА ВЕЛИКУ НОГУ.БЕРІТЬ НА РОЗМІР МЕНШЕ ВАШОГО ЗВИЧАЙНОГО РОЗМІРУ.

‼️Фото на нозі не надаю,замовляйте безпечною оплатою,або накладеним платежем тільки при відправленні Новою поштою по передоплаті суми доставки в обидва кінці 160грн (яка йде на оплату, якщо ви не забираєте посилку)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Белый
Размер:
  • 39
  • 39.5
Категории:
Материал:
Продавец
qsushik
qsushik
Супер-продавец
Сумы
93% выполненных заказов
Была