Все категории
Добавить товар

Стильні лаковані туфлі на підборах та високій платформі британського бренду atmosphere

348 грн
Описание

Стильні лаковані туфлі на підборах та високій платформі британського бренду Atmosphere. Стан нових , сток.
Туфлі на платформі – порятунок для тих, хто хоче щодня бути «на висоті».Вони надзвичайно комфортні, що дозволяє виглядати модно щодня.Туфлі, що поєднують у собі високий каблук та платформу-стильна парочка must have у гардеробі будь-якої модниці.
Завдяки тому, що туфлі на платформі і підборах знаходяться на піку популярності, підібрати стильний образ за їх участю не складе особливих труднощів.

Розмір 36.
-каблук 12,5
-платформа 2
-довжина устілки 22,5
-ширина по підошві 6,6

Одна з найбільших компаній, що становлять виробництво текстильної промисловості британський бренд Primark, представляє бренд Atmosphere. Одяг його розрахований на жінок.
Одяг цієї марки приваблює своєю функціональністю та сучасним оригінальним дизайном. Товари позиціонуються, як незамінні, повсякденні, зручні, натуральні. Водночас залучають відмінну якість та доступні ціни.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36
Категории:
Материал:
Лаковая кожа искусственная
Сезон:

Похожие товары