Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Туфлі clarks, розмір 37 (європейський 4,5), повнота d

650 грн
Описание

Тип взуття: Лодочки
Кілька примірників у наявності

Туфлі Clarks, розмір 37 (європейський 4,5), повнота D
Нові. Вітрина.
Дуже стильні та надзвичайно комфортні.
Анатомічна знімна повітропроникна устілка на повітряній подушці.
Clarks — це взуття, яке ідеально підходить для тих, хто цілий день стоїть на ногах. Її часто називають ідеальною парою туфель, завдяки унікальній легкій підошві, чудовій амортизації під ногами та класичному, але стильному зовнішньому вигляду. Верх із гладкої шкіри міцний і довговічний, а повітропроникні шкіряні устілки зберігають свіжість і комфорт ніг.
Колиска для Ваших ніжок!

Довжина по устілці — 23,5 см
Ширина устілки — 8 см
Каблук — 5,5 см

Склад:
верх — натуральна шкіра устілка — натуральна шкіра підкладка — текстиль
За майже два століття історії взуття бренда Clarks встигло стати легендарною і завоювала популярність у багатьох країнах світу. Вона зручна, красива та довговічна, тому буде невіддільною частиною гардероба успішних людей, які цінують якість, комфорт і красу. Моделі "Кларкс" люблять мільйони людей. Серед основних переваг продукції цього бренда необхідно виділити такі: британська елегантність форм, стриманість і лаконічність; оригінальний стиль моделей для будь-якого віку та статі; виготовлення з винятково високоякісних матеріалів; унікальні технології виготовлення, зокрема й Unstructured (забезпечує максимальну м'якість і комфорт пересування
Неструктурований Clarks додає все, щоб ви могли з комфортом подорожувати далі у світ подорожей і досвіду, культури та ландшафту, миттєво звільняючи вас для кращого життя й комфорту.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный
Размер:
  • 37
Категории:

Похожие товары