Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ефектні фірмові чорні туфлі на танкетці fly london. 40 р.

490 грн
Описание

Перед Вами пара чудових туфель від одного з найкреативніших взуттєвих брендів Європи – португальської компанії FLY London. Це взуття, яке насправді можна носити не знімаючи цілими днями.
Верх взуття виконаний з якісної м´якої натуральної шкіри чорного кольору. Фасон не дуже вигадливий, але водночас взуття чудово виглядає на нозі. Мис красивої форми, комфортний округлий. Задник не жорсткий, але ідеально фіксує ногу. Збоку зображено фірмовий логотип бренду – кумедна мушка.Внутрішня сторона виробу - це натуральна шкіра тілесного кольору. Устілка надзвичайно м´яка, не знімна. Верх устілки – м´яка натуральна шкіра з характерним принтом.
Туфлі на досить високій танкетці (максимальна висота - 6,5 см.) Танкетка, як і низ підошви, виконані з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. На підошві традиційно об´ємно зображено назву та логотип бренду.Туфлі у відмінному стані. Розмір – написано 41. Довжина устілки – 26,2 см. . Максимальна ширина устілки – 78 мм. Модель на стандартну повноту стопи. Взуття дуже комфортне, надзвичайно м´яке і стильне.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 40
  • 41
Категории:
Продавец

Похожие товары