Все категории
Добавить товар

Ботильоны thierry rabotin

600 грн
Описание

Класні ботильйони до щиколотки, з найм'якшої "рукавичкової" шкіри наппа, прогумована стрічка як елемент дизайну забезпечує ніжний обхват щиколотки. Легкі, як пушинка. Танкетка висотою 6 см забезпечить необхідну підтримку протягом дня. Всередині - характерна для цього бренду блакитна шкіра та назва бренду.
Носилися переважно в приміщенні (в офіс або на вечірку). Не утеплені. Підійдуть на вузьку ніжку і низький підйом. Довжина по устілці 22 см. Якщо у вас 35 або 35,5 - буде ідеально. Повна ціна нових моделей цієї фірми від 300 євро, б/в на іноземних аукціонах - від 50 євро.

Тьєррі Рабутен - це видатний італійський бренд взуття, що має успіх у всьому світі: США, Італія, Німеччина, Росія тощо. Неперевершений стиль, висока якість матеріалів, що використовуються, та кропітка увага до кожної деталі пари взуття Thierry Rabotin здобули всесвітнє визнання. Головний дизайнер компанії стверджує, що його покликання в тому, щоб робити таке взуття, яке дає максимально близьке відчуття від ходьби, наче ви ходите босоніж - максимально природно і натурально.

Офіційний сайт https://en.******************
Доставка Новою поштою, якщо хочете післяплатою, передоплата 150 грн.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 35
Категории:
Материал:
Сезон:
Продавец
olena...
bogatti
Супер-продавец
Ивано-Франковск
100% выполненных заказов
Была