Все категории
Добавить товар

Шикарний комбінезон з кишеньками, дуже красиво виглядає під поясок, здавалося б, перед...

1056 грн
Описание

Шикарний комбінезон з кишеньками, дуже красиво виглядає під поясок, здавалося б, перед вами дівчина в красивій блузі, або туніці. Але ні) Це комбінезон!

абсолютно унікальна, зручна, функціональна та стильна річ, комбез вільного крою, широкий, сидіти має вільно. Дати виміри на нього досить складно, він універсальний і з легкістю підійде як на 42, так і на 48 р.

Шифон на однотонній підкладці

- Повна довжина виробу спереду 78, ззаду 85 см

піде на гру від 88 до 97 см

на стегна від 90 до 107 см ⛔ ‼ Відправляю ТОВАР безпечною оплатою БЕЗ ризику, оформлення через САЙТ, Примірка на поштовому відділенні, товар можна оглянути, помацати, показати подрузі, порадитися з оператором відділення, якщо вам не підходить ви навіть не платите за доставку. Жодних ризиків для покупця та продавця. Доставка службою Джастін Міст Експрес, Нова пошта ‼ \\\\\\\\\\\\\\\\ Шикарный комбинезон с кармашками,очень красиво смотрится под поясок казалось бы, перед вами девушка в красивой блузке, или тунике. Но нет) Это комбинезон!

совершенно уникальная, удобная, функциональная и стильная вещь, комбез свободного кроя, широкий, сидеть должен свободно. Дать замеры на него достаточно сложно, он совершенно универсален и с легкостью подойдет как на 42, так и на 48 р

Шифон на однотонной подкладке

- полная длинра изделия спереди 78, сзади 85 см

пойдет на грдуь от 88 до 97 см

на бедра от 90 до 107 см ⛔ ‼ Отправляю ТОВАР безопасной оплатой БЕЗ риска, оформление через САЙТ, Примерка на почтовом отделении, товар можно осмотреть , потрогать, показать подруге , посоветоваться с оператором отделение, если вам не подходит вы даже не платите за доставку . Никаких рисков для покупателя и продавца. Доставка службой Джастин Мист Экспресс, Новая почта ‼

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Разноцветный
Размер:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
  • Onesize

Похожие товары