Все категории
Добавить товар

Актуальний костюм у смужку піджак та штани

950 грн
Описание

Класичні костюми у більш сучасній інтерпретації вже встигли стати частиною базового гардеробу кожної модниці. Якщо вірити думці топових стилістів, то в найближчі сезони подібні костюми не втратить своєї актуальності. Саме тому купити жіночий брючний костюм це чудова ідея.

Костюм складається з класичного двобортного піджака та брюк-джоггерів. Принт смужка зараз знаходиться в топі найпопулярніших принтів.

Піджак з відкладним коміром, виглядає строго і жіночно одночасно. Два ряди гудзиків на лицьовій частині та гудзики в області манжетів - класичний дует, який чудово виглядає саме на цій моделі. Піджак має підкладки. тому він буде відмінно тримати форму навіть після багаторазових шкарпеток.

Штани джоггери - одні з найтрендовіших і найпопулярніших. Висока посадка і пояс на еластичній гумці акуратно підкреслять вашу талію і зроблять образ жіночнішим. Є досить глибокі, але акуратні кишені. Знизу на штанинах є підвороти. які додають нотку зухвалості загальному настрою створюваного з таким костюмом образу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Принт:
В полоску
Продавец
katerina2020
katerina2020
Киев
42% выполненных заказов
Была

Похожие товары