Все категории
Добавить товар

Базовый брючный костюм шерстяной женский костюм в мужском стиле оверсайз костюм...

1400 грн
Описание

❗️Будь ласка, читайте УВАЖНО ВЕСЬ текст до самого кінця! На більшість питань є відповідь нижче або ж у пунктах сайту. ❗️

⚠️НЕ СТОК І НЕ СЕКОНД

⚠️Перед тим, як оформлювати через кнопку "КУПИТИ", тобто через сайт, задавайте спочатку питання, а не після оформлення покупки! Уточнюйте чи є в наявності товар, бо продаю також на інших площадках, можу фізично не встигнути видалити.

⚠️Відправка будь якою поштою кожен день.

📍📝🖊Підписуйтесь, оновлення товару кожен день, різна цінова категорія!

🛍Обирайте подарунок за покупку в об'явах до 300грн чи з позначкою ПОДАРУНОК(умови є в описах, НЕ УСІ речі до 300 гривень у подарунок)💍💄👠👝🧥👖🩱🥻👗

100% вовна
Без дефектів і нюансів, дорогий бренд, коштував 400 євро. Костюм чоловічий, але на жіночій фігурі сидить ідеально та стильно, носила його я. Колір шоколадний, з бежевою тонкою смужкою. Можна носити, як оверсайз, або ж з ременем на талії. Також підійде і для ділової роботи. Штани з високою посадкою, донизу звужуються, є стрілки. Костюм підійде на параметри від розміру М до ХL (якщо тільки ноги не дуже повні, інакше штани можуть обтягнути). Носити можна з низьким/високим каблуком та спортивним взуттям. Все, що є на фото, є у продажу. Зріст на фото 170, параметри розміру М.

Піджак:
ПОГ 53-55, якщо не застібувати верхній ґудзик, то можна груди більше
ПОТ 50
ПОБ 54-58
ДОВЖИНА РУКАВА 63
ПРОЙМА РУКАВА 28
ПІВОБХВАТ РУКАВА ВГОРІ 20, НА ВИХОДІ 14
ПЛЕЧІ 47
ДОВЖИНА ВІД НАЙВИЩОЇ ТОЧКИ ПЛЕЧА ДО НИЗУ спереду 80

Брюки:
ПОТ в спокійному і натягнутому стані 38-42(можна перешити ґудзики і зменшити до 2х см, чи збільшити до 3х см, або відрегулювати ременем)
ПОБ 55-57
ПОСАДКА СПЕРЕДУ 28, ЗЗАДУ 39
ДОВЖИНА ПО БОКОВОМУ ШВУ 105 , КРОКОВИЙ 80
ПІВОБХВАТ ШТАНИНИ ВГОРІ 33 , ІКРИ 24, ВНИЗУ 21

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
  • Бежевый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Принт:
В полоску

Похожие товары