Все категории
Добавить товар

Прогулянковий костюм шорти+сорочка

470 грн
Описание

Легкість, жіночність і сексуальність – ось перші асоціації, які виникають при вигляді цього наряду. Легкий прогулянковий костюм з шортами – ще одна запаморочлива новинка ! Унікальна модель з легкої фактурної тканини вдало урізноманітнює літній гардероб сучасної жінки.
Прогулянковий жіночий костюм з шортами не просто стильний і красивий, він досить зручний і практичний у шкарпетці. Легкий трендовий комплект складається з двох деталей:
Сорочка вільного крою, з довгими рукавами, застібається на гудзики, спереду присутня нагрудня накладна кишеня.
Шорти з кишенями і поясом на резинці, мають завищену талію і комфортну посадку.
Легкий костюм з шортами і сорочкою виглядає неймовірно стильно в поєднанні зі спортивним взуттям, а з взуттям на високому каблуці – жіночно і сексуально. Яскравим акцентом образу стануть модні аксесуари: яскрава біжутерія, окуляри, головні убори та сумки.
Виготовлений костюм з тканини відмінної якості. Американський креп жатка легкий і м'який, пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати. Матеріал довго зберігає яскравість кольору, при дотриманні правильного температурного режиму прання – 30 градусів.
Легкий прогулянковий костюм з шортами і сорочкою доступний в п'яти кольорах. Кожен з цих відтінків виглядає дуже свіжо і індивідуально. Щоб правильно підібрати свій розмір, скористайтеся таблицею розмірів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавец
lesia...
lesiaukrainochka
Львов
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?