Все категории
Добавить товар

Літній костюм зі спідницею

270 грн
Описание

Думаєте де купити недорогі і модні речі? "Міранда" – це ідеальний комплект для стильних і впевнених у собі дівчат і жінок. Пропонуємо дорогим клієнтам літній костюм: зі спідницею і блузою – що може бути прекрасніше, ніж купити готовий образ до літнього сезону? Універсальний варіант як для офісних працівниць, так і для студенток, так і просто всім бажаючим цього літа збирати на собі захоплені погляди перехожих.
Наряд складається з двох одиниць: спідничка і блуза-футболка. Літня блузка має смугасте забарвлення, напівприталений крій, виріз горловини круглої форми і короткий рукав. Спідниця "олівець" – класика усіх часів із модною довжиною міді. Завищена посадка виробу підкреслює витончені форми фігури та сексуальність лінії стегон. Застібається на потаємну блискавку ззаду.
Якщо зважилися купити літній костюм зі спідницею, тоді обирайте потрібний колір і відповідний розмір (щоб не прогадати, скористайтеся спеціальною таблицею параметрів).
Зауважте, що кожен елемент костюма ви можете носити окремо і вони є базовими складовими гардеробі сучасних модниць. Літній комплект створений в стилі кежуал і дозволяє поєднувати із собою різне взуття.
Рекомендуємо негайно купити літній костюм зі спідницею, адже віддаючи перевагу покупці у нас, ви гарантовано обираєте:
1. Високу якість.
2. Гідний сервіс.
3. Доступні ціни.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавец
lesia...
lesiaukrainochka
Львов
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?