Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя зволожувальний kiehl's since 1851 ultra facial cream overnight...

1130 грн
Опис

Забезпечте зволоження на весь день і на всю ніч за допомогою цього компактного поєднання крему для обличчя No 1 від Kiehl і зволожувальної маски для обличчя. Зміцнюйте водний бар'єр шкіри вдень і вночі.

У КОМПЛЕКТ ВХОДЯТЬ:
Нічна відновлювальна маска для обличчя «Ультра», 14 мл; Ультракрем для обличчя, 28 мл
ЩО ЦЕ:
Герої гідратації для подорожей

ЩО ОНО РОБИТЬ:
Зволоження: крем для обличчя No1 від Kiehl, що містить 4,5% сквалану, крижаний глікопротеїн і процераміди, допомагає зміцнити водний бар'єр вашої шкіри, роблячи її м'якшою, гладкішою та зволоженішою на 72 години.
Заспокоює: мінлива нічна маска для обличчя Kiehl з бальзаму в олію, насичена 10,5% сквалану, тане в шкірі та стабілізує водний бар'єр, допомагаючи підвищити стійкість до зовнішніх агресорів.

ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Сквалан: Маючи виняткову спорідненість до шкіри, цей високоочищений ліпід, отриманий із цукрової тростини, легко вбирається і, як відомо, допомагає заповнити шкірний бар'єр, зберігаючи її м'якою, еластичною та зволоженою.
Льодовиковий глікопротеїн: у формулах Kiehl цей інгредієнт допомагає глибоко зволожувати та підтримувати водний баланс шкіри.

ТИПИ ШКІРИ:
Для всіх типів шкіри

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ:
Нічна відновлювальна маска для обличчя Ultra: після нічного очищення нанесіть на шкіру шар маски; втирайте надлишки в шкіру, шию та груди та залиште на ніч; вранці дотримуйтеся свого звичайного режиму; використовувати тричі на тиждень
Ультракрем для обличчя: після очищення й тонізування нанесіть на шкіру невелику кількість зволожувального крему для обличчя; використовуйте двічі на день, вдень і ввечері, як ідеальне доповнення до вашого повсякденного догляду за шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари