Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Байкерська кепка docker без козирка докер

297 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Кепка без козирка Докер - це модна, стильна та практична літня бейсболка без козирка. Головний убір унісекс, тому він може бути як чоловічий, підлітковий, так і жіночий. Її ідеальна посадка на голові та форма дозволяють носити бейсболку у вітряну погоду та не боятися, що її занесе вітром, а сонячного дня докерку дуже зручно носити з окулярами.

Вона виготовлена з високоякісної бавовни, що забезпечує комфорт та довговічність використання, з внутрішньої сторони є гіпоалергенна бавовняна смужка, яка вбирає піт, що дуже зручно у спекотний день або на тренуванні, також є регулювання розміру.

Головний убір Докерка має універсальний дизайн, який підходить для будь-якого стилю та модного напряму. Шапочка ідеально підійде для кухарів, працівників кухні та барберів.

Вона доступна в різних варіантах кольору чорний, темно-синій, зелений і білий, що дозволяє вибирати головний убір виходячи зі своїх переваг. Ця бейсболка стане чудовим доповненням до будь-якого образу і відмінно підійде для повсякденного використання у місті, на пляжі чи відпочинку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары