Все категории
Добавить товар

Фотохромні окуляри

420 грн
Описание

Постійно за кермом – тоді Ви знайомі з такими явищами, як відблиски на лобовому склі від фар зустрічних авто або яскравих променів сонця. Це, безумовно, впливає на комфорт водіння. A в окремих випадках і зовсім призводить до аварійних ситуацій, так як відблиски сильно погіршують видимість!

 

Уникнути проблеми на дорозі допоможуть сонячні фотохромні окуляри. B залежності від обізнаності змінюють відтінок від світлого до темного або від темного до світлого.

 

Окуляри, що змінюють колір в залежності від освітлення

Ясно, хмарно, дощ.... Умови зовнішнього освітлення в різну погоду створюють навантаження на очі. Фотохромні поляризаційні сонцезахисні окуляри автоматично самостійно в залежності від яскравості сонячного світла змінюють світлопропускання. Використовуються для:

нічної їзди;

денної їзди;

похмурої погоди;

вранці і ввечері.

Крім шоферів, фотохромні окуляри для машини також використовують рибалки, мисливці, поліцейські і співробітники охоронних структур. A також дачники і відпочиваючі.

 

Сонцезахисні окуляри з фотохромними лінзами блокують прямі промені сонця, світло фар, відблиски мокрого асфальту, снігу. B умовах недостатньої видимості роблять картинку чіткою і контрастною.

 

Міцна металева оправа має переваги перед іншими оправами – це легкість і міцність, окуляри не згинаються і не деформуються при температурних і фізичних впливах.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Материал оправы:
Металл
Тип линз:
Поликарбонат
Продавец
sungl...
sunglasses2022
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары