Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Ретро готичні панк сонцезахисні окуляри. lol style. унісекс. 3

119 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Торг

Ретро готичні панк сонцезахисні окуляри. LOL Style. Унісекс. 3 різновиди

Новинка!

Суперякість і стиль

Унісекс

Антивідблисковий ефект

Захист від бризок і крапель на склі

Якісні та стильні пружини на задушках

На сертифікаті сонцезахисних окулярів напис: "UV-400" Зображальна, що лінзи захищають очі від усіх ультрафіолетових променів

Колір оправи: чорний, білий, кава-чай

Колір лінз: чорний 

Цей годинник підійдуть усім!

Унісекс!

Будь-який вік!

Будь-який стиль!

Ультрафіолетове випромінювання та його ризики

Ми стикаємося з ультрафіолетовим випромінюванням у багатьох галузях — воно може генеруватися природним способом на сонці або створюватися штучно. У разі регулярної роботи на відкритому повітрі ви піддаєтеся постійному шкідливому ультрафіолетовому випромінюванню — навіть у похмурі дні небезпечне ультрафіолетове випромінювання проникає крізь хмари, наносячи шкоди очам і шкірі.

Ртутні лампи, кварцові лампи, лампи чорного світла, лампи денного світла, лазерне оброблення матеріалів і дугове зварювання — це штучні джерела ультрафіолетового світла, які становлять небезпеку не тільки в повсякденному житті (наприклад, у солярії або в клубі), але й під час роботи.

Під час впливу ультрафіолету на око відбувається поглинання випромінювання зовнішньою тканиною ока, роговицею та лінзою, тобто ушкодження цих ділянок. UVA-випромінювання проникає ще глибше та викликає термічне пошкодження, водночас посилюючи вплив UVB-світла. Крім ушкодження клітинок ока, довгостроковими наслідками є: катаракта, дегенерація сітківки або сліпота.

Ось чому Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує максимальний захист очей: наш захист uvex UV400 робить це можливим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Продавец
tnaleksa
tnaleksa
Одесса
81% выполненных заказов
Была