Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Поляризаційні окуляри для водіїв автомобілістів жовті сонцезахисн

99 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Поляризаційні окуляри для водіїв Night View NV Glasses всі водія знають, що їзда на машині при недостатньому освітленні дороги на жаль, часто призводить до страшних наслідків. Фахівці стверджують, що людські очі не мають здатності звикати і бачити в темряві. У цьому випадки управління машиною в нічний час доби вимагає зосередженості і концентрації на дорозі, що має на увазі напруга зору. Вже зрозуміло, що довгий час фахівці працювали над розробкою окулярів або лінз саме для ослаблення цього навантаження на очі (особливо зіниці). І ось зараз ми бачимо результат у вигляді ідеально продуманих окулярів для водійської їзди вночі Night View NV Glasses. У чому їх суть? Вони дозволяють збільшити потрапляння освітлення перед водієм до 99,0 %, завдяки спеціальній конструкції лінз. Це також знімає напругу з очей, що в подальшому сприяє зменшенню головного болю і дає можливість краще оцінити ситуацію навколо дорожньої обстановки. NV Glasses мають також анти відблисковий ефект, що допомагає уникати спотворення дійсності, наприклад, мікро тріщин, розлучень і плям на стеклах і дзеркалах машини, яскравих світяться фар інших автомобілів (захищає від засліплення) і багато подібного. Так як більша кількість аварій в нічний час доби трапляється через короткочасну втрату орієнтації в просторі, а саме на дорозі, через наведених вище причин, слід убезпечити себе і купити окуляри для нічного бачення Night View NV Glasses. До того ж вони якісні і прослужать вам довгий термін за відносно невисоку ціну. Задумайтеся, якщо більшість водіїв набувають собі такі окуляри і будуть використовувати їх під час їзди в нічний час доби, то це значно знизить кількість ДТП на дорогах, так як збільшить яскравість і контрастність зображення.

Переваги та характеристики поляризаційних окулярів NV Glasses: ·
Окуляри унісекс. ·
Якісні анти відблискові лінзи затемненого жовтого кольору. ·
Міцне металеве обрамлення. ·
Їм зручно надягати на інші будь-які окуляри. ·
Габарити упаковки: 13см х 11см х 5см, а вага 56 грам. ·
Висота лінзи 45 мм, ширина 65 мм, відстань між лінзами 17 мм, Довжина одного вушка 130 мм, а відстань між вушками 140 мм.

Погодьтеся, коли ви чітко бачите і орієнтуєтеся в дорозі ви відчуваєте себе більш впевненим і здатні контролювати ситуацію, так ось саме поляризаційні окуляри є одним з головних факторів, що сприяє вашій впевненості за кермом. Ви, напевно, коли шукали окуляри для нічного бачення, побачили, що багато хто з них мають трохи старомодний, незрозумілий або не особливо приємний дизайн. А ми пропонуємо Вам Night View Glasses з максимально модним, і стильним ергономічним дизайном у вигляді крапельок, які підходять всім типам особи.

Як упакований товар? Окуляри Night View NV Glasses упаковані в поліетиленовий пакетик і міцну картонну упаковку від виробника. Ці поляризаційні окуляри для темного часу доби підходять не тільки для водіння машини, але і для їзди на мотоциклі, бігу, велоспорту, полювання, стрільби.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый

Похожие товары