Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Поляризаційні окуляри для водіїв автомобілістів night view glas

130 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Поляризаційні окуляри для водіїв Night View NV Glasses Всі водія знають, що їзда на машині в разі недостатнього освітлення дороги на жаль, часто призводить до суворих наслідків. Фахівці стверджують, що людські очі не мають здатності звикати й бачити в темряві. У цьому разі керування машиною в нічну пору доби вимагає зосередженості та концентрації на дорозі, що передбачає напругу зору. Вже зрозуміло, що довгий час фахівці працювали над розробленням окулярів або лінз саме для ослаблення цього навантаження на очі (особливо зіниці). І ось зараз ми бачимо результат у формі ідеально продуманих окулярів для водійської їзди вночі Night View NV Glasses. У чому їхня суть? Вони дають змогу збільшити потрапляння освітлення перед водієм до 99,0%, завдяки спеціальній конструкції лінз. Це також знімає напруження з очей, що згодом сприяє зменшенню головного болю і дає змогу бути кращим від модності, що склалася навколо дорожню обставу. NV Glasses мають також антивідблисковий ефект, що допомагає уникати спотворення дійсності, наприклад, мікро тріщин, розводів і плям на склепіннях і дзеркалах машини, яскравих світних фар інших автомобілів (захищають від засліплення) і багато такого. Оскільки більша кількість аварій у нічну пору доби трапляється через короткочасну втрату орієнтації в просторі, а саме на дорозі, через наведені вище причини, треба убезпечити себе та купити окуляри для нічного бачення Night View NV Glasses. До того ж вони якісні та слугуватимуть Вам довгий рядок за порівняно невисоку ціну. Подумайте, якщо більшість водіїв придбають такі окуляри й їх використовуватимуть під час їзди в нічну пору доби, то це неабияк знизить кількість ДТП на дорогах, оскільки збільшить яскравість і контрастність зображення.

Переваги та характеристики поляризаційних окулярів NV Glasses: ·
Окуляри унісекс. ·
Якісні антиблискові лінзи затемненого жовтого кольору. ·
Міцне металеве обрамлення. ·
Ним зручно одягати на інші будь-які окуляри. ·
Габарити упаковки: 13см×11см×5см, а вага 56 грамів. ·
Висота лінзи 45 мм, ширина 65 мм, відстань між лінзами 17 мм, довжина одного вушка 130 мм, а відстань між вушками 140 мм.

Погодьтеся, коли Ви чітко бачите та орієнтуєтеся в дорозі Ви відчуваєте себе впевненішим і здатні контролювати ситуацію, так ось саме поляризаційні окуляри є одним із головних чинників, що сприяє вашій впевненості за кермом. Ви, напевно, коли шукали окуляри для нічного бачення, побачили, що багато хто з них має трохи старомодний, незрозумілий або не особливо приємний дизайн. А ми пропонуємо Вам Night View Glasses з максимально модним і стильним ергономічним дизайном у формі крапельок, що підходять усім типам обличчя.

Як упакований товар? Окуляри Night View NV Glasses упаковані в поліетиленовий пакетик і міцну картонну коробку від виробника. Ці поляризаційні окуляри для темної пори доби підходять не тільки для водіння машини, але й для їзди на мотоциклі, бігу, велоспорту, полювання, стрільби.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый

Похожие товары