Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Продам окуляри тактичні з діоптріями -2.0

400 грн
Описание

Виробник: MCR safety

Обмін

Продам зайві тактичні окуляри для тих у кого порушення зору на дальність, тобто для тих, хто погано бачить на велику відстань. Купляв для себе, для випадків на фронті. За 400 гривень віддам, бо точно ціну вже не пам'ятаю, так як придбав на початку минулого року. Окуляри файні, однак є один недолік, треба звикати до них, так як перед ногами погано бачно через нижні виливи в окулярах, які збільшують предмети, що є плюсом при читанні малого шрифту використовуючи як лупу (збільшення у півтори рази). Однак, на фабриці по іншому не придумали виливати захисне скло. Вдалеч бачно гарно. Знаходяться окуляри у місті Дніпро біля лікарні ім Мечнікова.
Можливий обмін на якийсь дрібний військовий трофей з переможеного росіянина.
При покупці краще самовивіз чи повна передоплата на банківську картку (Ощадбанк чи ПриватБанк). За поштові відправлення платить покупець. Поверненню не підлягають, тому перед придбанням подумайте про сокола ясного, кульбабку пухнасту та інших почесних зібрань на бамбетелі), і якщо точно окуляри потрібні, то сміливо набирайте номер телефону після 18:30 до 20:00 у будні дні, чи з 15:00 до 20:00 у вихідні дні. Чи присилайте на вайбер повідомлення на цей ж номер телефону.
Доречі, побачив, що деякі акаунти, що зверталися до мене, заблоковані, тому співпрацюю по повній передоплаті на банківську картку Приватбанку чи Ощадбанк. Додатком буде інформація підтверджуюча, що я без шахрайства.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Продавец
tor2142351
tor2142351
Была

Похожие товары