Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Окуляри "знийний полудень" продаю нові

175 грн
Описание

Окуляри мені шалено сподобалися, акуратні, веселі, красиві, саме як я й хотіла. Сидять надійно, не зіскочують навіть коли нахиляються, не крихкі, зроблені без одвірків. Колір лінз злегка фіолетовий, а самі білі.

Категорія фільтра 3
Коефіцієнт пропускання сонячного світла 8-18%,
Захист від ультрафіолетових променів відповідає європейським стандартам — UV 400.

Загалом я радію ними.
Я просто закохалася в цю світлу оправу! Вона біла, з кремовим відливом. Як би складається з двох шарів: прозорого та кольорового. Завдяки цьому колір просто неймовірно глибокий. Я сумнівалася, що відтінок оправи підійде мені. Але він має просто ідеальний вигляд, відтіняючи навіть злегка засмаглу шкіру так, ніби ви планометрно відвідують солярій або відпочивали під палючим сонечком. Погодьтеся, це дуже приємний бонус.

В іншому ж вони легкі, дуже зручно сидять, хоч немає регулювання для носика. Лінза пластикова. Але якісна, дає синеватий відлив, але він цілком приємний оку. Зовні на відлив лінза має фіолетовий відтінок із градієнтом. Спотворення простору немає, кут зору не ріжеться. "0" діоптрію, очі не втомлюються. За кермом дуже комфортно в цих окулярах. Паковання стандартне: білий, товстий картон. Усередині окуляри були упаковані в захисну плівку. На кожній задушливі додатково було по плівці. Призначалася інструкція й опис продукту у формі маленького книжечка.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый

Похожие товары