Все категории
Добавить товар

Окуляри bliz motion black (1004-9060-18)

953 грн
Описание

Виробник: BLIZ

Кілька примірників у наявності

Bliz Motion — функціональні окуляри для активних видів спорту. Обтічний дизайн
і комфортна посадка.

Особливості:

- Полікарбонатні лінзи. Лінзи з полімерного матеріалу, що широко застосовується в оптиці завдяки своїм властивостям. Він міцніший за скло, пластичний, легкий, дуже стійкий до ударних навантажень. Завдяки спеціальним покриттям полікарбонатні лінзи стійкі до подряпин, мають гарні оптичні показники. Сучасні полікарбонатні лінзи забезпечують 100% захист від UVA- та UVB-діапазонів ультрафіолетового випромінювання без потреби нанесення додаткових покриттів або додаткової обробки UV-абсорберами.
- Шведський дизайн. Компанія Bliz дуже велика увага приділяє дизайну своїх виробів. Тому всі моделі окулярів функціональні та мають досить широкий спектр застосування. Дизайн окулярів — це не тільки привабливий зовнішній вигляд. Найголовніше в розробленні окулярів Bliz — це надійність і висока функціональність. В окулярах Bliz ви матимете стильний вигляд та почуватиметеся комфортно.
- Сертифікація CE. Усі вироби Bliz пройшли сертифікацію згідно з CE-стандартами.
- Защита от UV. Окуляри Bliz захищають ваші очі від шкідливих ультрафіолетових променів. Полікарбонатні лінзи Bliz забезпечують 100% захист від UVA- і UVB-діапазонів ультрафіолетового випромінювання. Фільтрація УФ закладена в самих лінзах, тому, навіть якщо окуляри подряпаються, це не впливатиме на ступінь захисту ваших очей.
- Регульовані носоупори. Носоупори виготовлені з гнучкого та міцного металу, покритого м'якою гумою, завдяки чому їх можна підганяти індивідуально.

Лінзи:

- Smoke (димчасті): слугуватимуть для захисту очей від занадто яскравого світла, пропускають усі кольорові промені майже однаково, зберігають природні кольори та вважаються нейтральними. Чудово підходять для носіння в сонячну погоду.
- Orange (оранжеві): багатоцільові лінзи, збільшують контраст і чіткість, покращують глибину сприйняття, але трохи спотворюють кольори. Використовуються за похмурої погоди та мінливої хмарності.
- Rose (рожеві): роблять навколишній світ яскравішим, збільшують колірний контраст, мають заспокійливий ефект і підвищують зоровий комфорт за недостатнього освітлення.
- Дзеркальні та мультипокриття збільшують відбиття яскравого світла зовні та створюють комфортну візуалізацію, тобто візуально зсередини не затемнюють лінзу.

Характеристики:

- Призначення: Біг, тріатлон, велосипед, гольф
- Змінні лінзи: немає
- Поляризація: немає
- Фотохромність: немає
- Комплектація: окуляри, м'який чохол із мікрофібри, картонна упаковка

Виробник: BLIZ

Артикул: 1004-9060-18
Вага: 29 г
Матеріал: Полікарбонат
Найкраще використання: На кожен день • Трекінг/Хакінг • Біг • Велосипед • Трейловий біг
Підлога: Унісекс
Тип продукції: Сонцезахисні окуляри
Форма оправи: Напівзакруглена
Колір: Black

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары