Все категории
Добавить товар

Парні браслети лавовий камінь і шунгіт із коронами.

328 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Лавовий камінь вважається унікальним, оскільки містить у собі весь спектр мікроелементів, які необхідні для підтримання життєдіяльності живих організмів. Саме тому навколо вулканів зазвичай зайняті всі природні ніші та процвітає рослинне царство.Чорний колір каменю ще раз підкреслює його глибину та загадковість. Цей колір затьмарює всі інші кольори, вириваючись уперед. Він тут і водночас ніде. У разі поєднань з іншим кольором, чорний здатний утримувати форму та підкреслити властивості суперника. Колір уособлює тишу, таїнство й нескінченність, має здатність повністю поглинути та змінити. Він багатогранний і водночас одинарний. Це тріщина між світами. Завжди невідома дія цього кольору та залежить від ситуацій, у яких він має властивість грати різну роль і мати безліч втілень. Водночас чорний колір поводиться зухвало.
Лікувальні властивості
Лавовий камінь довго зберігає тепло. Під час зіткнення з тілом, камінь передає не тільки свій жар, але й свої корисні властивості, загалом впливаючи на організм, зміцнюючи імунну систему та розслабляючи зони сильнішої напруги, знімаючи стрес.
Магічні властивості
Людям, які прагнуть знань, камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі та розкрити всі свої розумові можливості з оволодіння тією чи іншою наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, які пізнають величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.

Магічні властивості "Шунгіту" різноманітно.  Сучасні практикувальні магі використовують шунгіт для виготовлення оберегів, дія яких спрямована на захист від темних сил. Своїм господареві такий стан приносить спокій. У сучасній магії побутує думка, що вироби виготовлені з цього мінералу, здатні захистити людину від негативної енергії телевізорів і комп'ютерних моніторів.

Лікувальні властивості шунгіту
Шунгіт, завдяки своєму чорному кольору, є непоганим засобом у разі простудних захворювань, пов'язаних із переохолодженням. Однак треба пам'ятати, що тривалий вплив цього каменю на організм може призвести до зниження енергетики нирок і зниження артеріального тиску. Сам мінерал застосовують досить рідко. Найчастіше в нетрадиційній медицині використовується шунгітова вода. Лікувальні властивості джерел, що протікають через шунгітові відкладення, відомі здавна. Така вода має протизапальні, протимікробні та знезаражувальні властивості. Народні цілителі рекомендують шунгітову воду під час лікування астми, різного роду алергій, шкірних захворювань і ран, що загналися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары