Все категории
Добавить товар

Браслет ельфійська прикраса на руку ногу зелений сріблястий підвіски ланцюжок ельф...

190 грн
Описание

Авторський браслет (на руку чи ногу) в насиченому зеленому кольорі, зкомбіновано з кришталевих зелених намистин із додаванням сріблястих металевих підвісок та декоративних геометричних елементів .

🔸Можна придбати набір із кількох прикрас в ельфійському стилі - каффи, діадема /гілочка, браслет, слейв браслет з кілечком через палець, гребінь.
Якщо бажаєте стати власником ексклюзивного набору, що складається з діадеми, пари кафф і кулона, прошу переглянути його на моїй сторінці
https://shafa.ua/member/polena

💛 Браслет (на ногу /руку) 180 грн.
🔸Розмір браслета по об'єму на вашу руку (ногу), пишіть ваш замір, підберу потрібний . Застібка омар (карабін), є подовжувач для регулювання довжини виробка в межах 3 см.

Колір зелених намистин можна замінити на той, що потрібен вам - запитуйте. Пишіть мені в приватні повідомлення на сайті, рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу (для комп'ютерної версії сайту), або внизу сторінки - для мобільного додатку.

За бонусною програмою мого магазину при одночасній купівлі двох товарів отримаєте кулон у подарунок! .

Маєте індивідуальне побажання стосовно кольору чи дизайну - звертайтесь, залюбки відповім. https://shafa.ua/member/polena

Зверніть увагу - по моїй бонусній програмі для тих покупців, хто робить одноразову покупку на суму від 850 грн, я надаю миттєву знижку 3%💜 (ця знижка тільки для тих , хто оплачує вартість виробів до відправлення!). Знижка 3% зберігається для майбутніх покупок💞 (для даного замовника).

🔸Оплата на карту ( реквізити пишу в особистій переписці, не покидаючи сайт). Доставка НП за тарифами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Принт:
С геометрическим принтом

Похожие товары