Все категории
Добавить товар

🐯🤚 кулон амулет "рука фатіми, хамса" на шнурку натуральний камінь тигрове око

231 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🐯🤚 Оригінальний кулон з натурального каменю тигрове око у формі краплі з нанесеним золотистим символом "Рука Фатіми або Хамса". Коричневий шнурок із вощеної нитки з регулюванням довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з інших натуральних каменів: тигрове око, нефрит, рожевий кварц, аметист, чорний агат та інші. 🐯🤚

Розмір: кулона 3,2 х2, 5 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь тигрове око.

🧙‍♂️👆 Рука Фатіми (Хамса, рука Міріам) - це оберег, що використовується по всьому світу для захисту від невдачі та пристріту, а також для залучення удачі. Особливо вшановують його представники берберської культури, які досі використовують стародавній символ у своїх звичаях та ритуалах. Вишуканий талісман є відкритою долонею.

Хамсу часто носять як намисто або декоративний елемент для захисту від лихого ока або залучення удачі в будинок. Згідно з повір'ям, Рука Фатіми здатна навіть відвернути диявола і захистити власника від заздрощів, чаклунства, псування та прокльонів. Молоді жінки використовують Хамсу для того, щоб відвести від новонародженої дитини негативну енергію.
----
Тигрове око загострює інтуїцію, оберігає від нещасних випадків. У домашніх справах чоловік стає більш господарським. У бізнесі (особливо у банківському) – оберіг від руйнування, залучення та множення грошей.

Дуже корисно використовувати тигрове око як засіб для полегшення реабілітаційного процесу після хірургічних втручань. Також прикраса допоможе швидше відновитись після тяжкої хвороби або інсульту. Тим, хто бореться з переїданням, носіння прикраси з мінералом – оком дає почуття ситості і тим самим допомагає схуднути.

Також вважається, що мінерал здатний зробити людину більш розсудливою і розсудливою, позбавити зайвих ревнощів і марнотратності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары