Все категории
Добавить товар

Цепочка для тела bijoux indiscrets magnifique tickler pendant chain — gold

1389 грн
Описание

"Одяг без аксесуарів - це як секс без оргазму". - Роберт Лі Морріс. Підкресліть вашу сексуальність, індивідуальність та жіночність, купіть ланцюжок для тіла Bijoux Indiscrets Magnifique Tickler Pendant Chain - Gold. Елегантний золотий ланцюжок вигідно обігрує жіночі вигини та майстерно підкреслює груди. Тонкий ланцюжок ніжно обвиває шию і практично не помітний, тому складається враження, що важкий кулон-батіг, немов ширяє у вашому декольті.

Мінімалістичний дизайн ланцюжка для тіла Bijoux Indiscrets Magnifique Tickler Pendant Chain - Gold робить її ідеальним доповненням до будь-якого образу. Ланцюжок додасть легкої грайливості до ділового стилю, витонченості — до вечірнього туалету, чуттєвості — до еротичного образу і пікантності — до абсолютної наготи. Намисто може стати не тільки прикрасою, але хлистом для лайтових ігор, що приносить задоволення. Просто візьміть батіг у руки, проведіть по шкірі партнера, спочатку ніжно, а потім трохи сильніше. Йому напевно сподобається контрастне відчуття холодного металу, на гарячій шкірі. Гіпоалергенний матеріал ланцюжка не містить нікелю. Поставляється в стильній та елегантній коробці із щільного картону, тому прикраса стане розкішним презентом.

Ланцюжок для тіла Bijoux Indiscrets Magnifique Tickler Pendant Chain - Gold:

металевий ланцюжок золотистого кольору;

великий кулон у вигляді батоги;

гіпоалергенний матеріал.

Елегантна колекція Magnifique від компанії Bijoux Indiscrets – це аксесуари, натхненні нью-йоркськими танцівницями кабаре 1920-х років: нонконформістськими, чуттєвими та яскравими жінками. Стильні еротичні прикраси – це суміш поточних модних тенденцій з еротичною класикою та витончений спосіб урізноманітнити ваше інтимне життя. Всі прикраси виготовляються з абсолютно безпечних, гіпоалергенних матеріалів та не містять нікелю.

Підкресліть вашу жіночність та сексуальність, купіть ланцюжок для тіла Bijoux Indiscrets Magnifique Tickler Pendant Chain — Gold

Матеріал: метал.

Колір: золотий.

Довжина: 80 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?