Все категории
Добавить товар

Цепочка-трусики bijoux indiscrets magnifique bikini chain – gold, украшение для тела

1310 грн с 24 Май - добавляйте в избранное

1559 грн
Описание

Жінки, прикрашаючи своє тіло, підкреслюють свою чуттєвість та красу. Зробіть акцент на вашій жіночності, купіть ланцюжок-трусики Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain. Оригінальне переплетення із золотистих ланцюжків вигідно обіграє хвилюючі вигини стегон і сідниць, наповнюючи будь-який образ ніжним еротизмом.

Ланцюжок-трусики Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain надасть сексуального відтінку будь-якому вашому вбранню. Благородний золотистий відтінок підійде і під пляжну цибулю, і під чуттєве еротичне вбрання, а також може посилити привабливість вашого оголеного тіла. Каскад із трьох тонких ланцюжків прикрашає зону промежини, а два ланцюжка ззаду – відтіняють красу попки. Завдяки двом симетрично розташованим кільцям можна легко відрегулювати посадку трусиків. Матеріал ланцюжка гіпоалергенний і не містить нікелю. Виріб ідеально відполірований, тому не завдає незручностей, приємно відчувається на тілі і не залишає слідів на шкірі. Поставляється в стильній та елегантній коробці із щільного картону, тому прикраса стане розкішним презентом.

Ланцюжок-трусики Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain - це:

металева прикраса з акуратних ланцюжків;

класичний золотистий колір;

незвичайна форма у вигляді трусиків;

гіпоалергенний матеріал;

регульована посадка.

Елегантна колекція Magnifique від компанії Bijoux Indiscrets – це аксесуари, натхненні нью-йоркськими танцівницями кабаре 1920-х років: нонконформістськими, чуттєвими та яскравими жінками, здатними зачаровувати кожним рухом. Стильні еротичні прикраси – це суміш поточних модних тенденцій з еротичною класикою та витончений спосіб урізноманітнити ваше інтимне життя. Всі прикраси виготовляються з абсолютно безпечних, гіпоалергенних матеріалів та не містять нікелю.

Купуйте ланцюжок-трусики Bijoux Indiscrets Magnifique Bikini Chain – нескромна прикраса, яка додасть елегантних ноток у ваші еротичні ігри.

Матеріал: метал.

Колір: золотистий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize