Все категории
Добавить товар

Лунница луна чокер ожерелье унисекс деревянные бусины кокосовые лава минерал вулканит...

360 грн
Описание

Оригінальний та стильний авторський аксесуар на шию. Універсальна прикраса унісекс підходить для будь якої статі і поєднує різні стилі - африканський, бохо, морський, етно, острівний.
А наявність металевої підвіски у вигляді півмісяця (Лунниця) надає намистові додаткових властивостей, що дарує власнику мудрість, посилює природну красу, допомагає у розкритті талантів які пов'язані з ручною роботою.

Основа намиста - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, на який нанизано нефарбовані намистини із кокосу циліндричної форми в поєднанні з чорними дерев'яними намистинами, та намистин з вулканічної лави (вулканіт) у синьому кольорі.
Застібається виріб на омар (карабін), що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

🌟Вулканіт або лавовий камінь - називають дитям землі, бо породжений вулканами і увібрав у себе чотири стихії, внаслідок чого має потужні енергетичні та лікувальні властивості, і підходить для всіх знаків зодіаку.
Наділяє мудрістю, дарує душевний спокій, допомагає у досягненні поставлених завдань, проганяє погані думки, вивільняє приховані таланти.

☀️Довжина 37-41 см.
Бажано заміряти свою довжину, щоб упевнитись чи підходить саме для вас цей розмір.
Більша довжина можлива, але вартість також підвищиться.

❗Матеріали в обмеженій кількості, обов'язково запитуйте про наявність!

✳️Потрібна інша довжина чи інший колір намистин або мінералів?
Пишіть у приватний чат на сайті ( рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу для комп'ютерної версії сайту або внизу сторінки для мобільної). Зв' язок із продавцем є в будь-якому оголошенні. Бажаєте щось зі своїми змінами, пишіть, пропонуйте варіанти для їх втілення.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину https://shafa.ua/member/polena

Склад: тросик ювелірний, намистини з натурального кокоса, дерев'яні намистини, круглі сині з вулканічної лави (лавовий камінь або вулканіт), фурнітура і підвіска Лунниця- металеві в кольорі бронзи.

☀️Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
.Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Дерево Натуральный камень
Принт:
С геометрическим принтом С животным принтом Новогодняя тематика В полоску Абстракция