Все категории
Добавить товар

Дивнолісся каффи накладні вушка без проколів кліпс зелений смарагдовий коричневий...

660 грн
Описание

Виготовляється ПЕРСОНАЛЬНО під кожного покупця! Безпечної оплати немає, "наложки" не має! Ціна за дві каффи.
❗ Перед оформленням замовлення напишіть мені сюди в особисту переписку ( кнопка "Задати питання" біля ціни вироба для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту), виріб персоналізований та потребує ваших мірок! Оплата на мою карту, реквізити відправляю через особисту переписку, не оформляти замовлення самостійно!

Авторські оригінальні аксесуари на вуха - накладні вушка (каффи), дизайн Дивнолісся, виконані з полегшених кристалів насиченого зеленого кольору з додаванням кришталевих намистин у відтінку коричневий металік, що створюють ефект ягідок на зелено-смарагдовому тлі.
Кристали мають надзвичайний блиск та змінюють свою насиченість залежно від освітлення.
🎁При купівлі пари кафф у подарунок кулон! На останньому фото зразок кулона, комбінування намистин та фурнітури для нього, може бути іншим.

🔸Розмір приблизно 8-9 см.

🔸Кріплення: Кафи одягаються на вушка ( є ліве і праве ) без кліпс і проколів . Тобто,. не потрібно додаткових пристосувань - зажимів, проколів та кліпс.
Конструкція накладних вушок складається з дротяного каркаса із мідного дроту, що має покриття під сталь/срібло , і спроектовані так , щоб щільно сісти на вуха. Після одягання каффи чудово тримаються і не злітають - по оцінкам покупців на 10 из 10 балів. Можна вільно рухатись, нахилятися, танцювати.

Конструкція вушок розроблена мною і весь процес виготовлення ( від і до) робиться особисто. Від вас вимагається тільки виміри вушок. Як проводити виміри і правильно одягати оригінальний виріб - при особистому листуванні , після прийняття замовлення. Для зняття мірок знадобиться лінійка і дзеркало, це не складно).

🔸Можна придбати окремо каффу на ліве чи праве вушко (330 грн/одна) в комбінованому кольорі, або однотонні - дивіться в моєму магазині на Шафі в інших кольорах. Якщо бажаєте стати власником ексклюзивного набору, що складається з діадеми, пари кафф і кулона, прошу переглянути на моїй сторінці (або запропонувати свій колір) . До речі, на деякі комплекти є миттєва знижка 3%, яка вже врахована у вартості товару (про це написано в описі ).

Маєте індивідуальне побажання стосовно кольору чи дизайну - звертайтесь, залюбки відповім.

Зверніть увагу - по моїй бонусній програмі для тих покупців, хто робить одноразову покупку на суму від 850 грн, я надаю миттєву знижку 3%💜 (ця знижка тільки для тих , хто оплачує вартість виробів в день замовлення і з попередньою узгодженістю через чат!). Знижка 3% зберігається для майбутніх покупок💞 (для даного замовника).

Оплата на карту в день замовлення ( реквізити пишу в особистій переписці, не покидаючи сайт). Доставка НП за тарифами, оплата за послуги пошти при отриманні посилки .

🚚❗Виготовлення пари кафф від 3-х днів. Враховуйте час роботи і час доставки, якщо у вас найближчими днями буде подія. Відправка саме вашого замовлення залежить від черговості оплат замовників і наявності ваших мірок. Тому попередня консультація у приватному чаті на сайті - ОБОВ'ЯЗКОВА!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Металл Стекло Бусины
Принт:
Абстракция Новогодняя тематика С цветочным принтом

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?