Все категории
Добавить товар

Жіноча сумка кроссбоді із клапаном sambag sofi чорна

550 грн
Описание

Сумка кроссбоді Sambag - твій ключ до свободи руху
Вона зручна, містка і, як наслідок, практична

Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Металева блискавка. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечовий ремінь з екошкіри, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою металевого регулювальника.

Функціональність. Зовні спереду сумки кишеню на блискавці. Усередині сумки окремо одне відділення, яке поділено на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Ремінь стандартний 150 см (ремінь) регулюється. При замовленні у коментарі вкажіть необхідну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір: 20*18*5

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
roskal17
roskal17
Супер-продавец
Львов
80% выполненных заказов
Был

Похожие товары