Все категории
Добавить товар

Стильний шкільний підлітковий рюкзак-сумка fashion для 5-11 класу для дівчини

1150 грн
Описание

Стильний сучасний шкільний/студентський багатофункціональний рюкзак-сумка для дівчини – ця модель рюкзака зможе підкорити оригінальним дизайном за типом відомих рюкзаків Doughnut Macaroon.
Сучасний стиль, незвичайний дизайн, багатофункційність зробили цю модель рюкзака мегапопулярної серед тих, хто йде в ногу з часом.

Рюкзак зроблений з щільної водовідштовхувальної тканини, якісно оброблені шви, металеві блискавки легко відкриваються, широкі лямки. У рюкзаку велика кількість кишень — там завжди буде лад, адже для кожної речі знайдеться місце. Спинка рюкзака з м´якою підкладковою основою. Рюкзак представлений у трендових кольорах.

У рюкзаку одне основне велике відділення з відсіком для планшета або електронної книги та дві відкриті внутрішні кишені. На лицьовій частині рюкзака розміщені 3 додаткові кишені на застібках. Позаду на спинці розташована вертикальна кишеня на замку для мобільного телефона. З боків — дві глибокі відкриті кишені для пляшечки з водою та парасольки.

Широкі ущільнені лямки забезпечують можливість регулювання під необхідний зріст. Зручна широка ручка з кнопкою для перенесення в руці або розміщення рюкзака на гачку.

Чудовий настрій забезпечений на всі 100% з таким крутим рюкзаком!)

Характеристики:
Тип рюкзака: шкільний молодіжний місткий
Розмір: 41 х 27 х 17 см
Вага: 600 г
Матеріал: Нейлон
Підкладка: Polyester
Основне відділення на блискавці
Регульовані широкі лямки
Металева фурнітура

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары