Все категории
Добавить товар

Набір шкільний рюкзак, шопер, пенал, сумочка, мішечок 5в1 mmshu для дівчинки 5-11 клас

1200 грн -9% 1100 грн
Описание

Модний шкільний комплект у корейському стилі з прозорою кишенею — 5 речей для дівчинки середньої-старшої школи — місткий рюкзак, сумка-шопер, пенал, косметичка та мішечок.

Набір виготовлений у єдиному стилі — ідеально підійде дівчинці для школи, прогулянок, подорожей і хобі. На вибір представлені 5 трендових кольорів.У ПОДАРУНОК - мила м'яка підвіска Кролик і набір яскравих кульок — має дуже симпатичний вигляд, по-дівчачому. Наші юні клієнтки асоціюють брелок із талісманом у навчанні ))

Рюкзак має одне основне відділення на блискавці. Усередині рюкзак має роздільник - ущільнене відділення для планшета або електронної книги, , а також дві відкриті кишені для дрібниць.

Зовні на лицьовій стороні рюкзака аж 3 кишені, серед яких є прозора кишеня, , що є піком популярності серед підлітків.

Зверху на рюкзаку є ручка для перенесення в руках, вона виготовлена зі щільної та міцної кольорової стрічки. З обох боків рюкзака — відкриті кишені для пляшки з водою та парасольки.

Ззаду дві широкі лямки, регулюються по довжині. Та частина лямок, яка припадає на плечі та спину, пошита з основного матеріалу (холощової тканини Оксфорд) з м'яким ущільнювачем усередині, тому носити рюкзак на плечах зручно. Решта лямок (регульована), виготовлена все з тієї ж кольорової стрічки.

Основний матеріал — Оксфорд — це щільна прогумована синтетична тканина, яка має плетену структуру — відома своєю міцністю й надійністю. Такий матеріал має водовідштовхувальні властивості.

В доповнення до рюкзака:
- повноцінна сумка-шопер
- місткий пенал
- сумочка-косметичка та мішечок

Симпатичний, якісний і місткий рюкзак з додатковими аксесуарами — чудовий варіант для дівчат-підлітків мати стильний та сучасний вигляд. Навчання буде в задоволення, коли за спиною модний рюкзачок))

Характеристики рюкзака:
Модель: шкільний підлітковий набір 5в1 для дівчинки
Розмір: 42х31х13 см
Матеріал — Оксфорд
Підкладка — поліестер
Регульовані по довжині лямки
Сумісний із форматом А4
Колір: рожевий, хакі, чорний, фіолетовий, блакитний

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары