Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Рюкзак travel bag d3718-1

330 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Творці зробили зручний рюкзак для всіх речей, які можуть знадобитися у повсякденному міському циклі. Рюкзак завжди виглядає привабливим, незалежно від наповнення. Рюкзак захищений від будь-яких проникнень: розстебнути його непомітно просто неможливо. Блискавки так надійно заховані, що спочатку взагалі неясно, як його відкривати. Конструкція дозволяє розкрити рюкзак повністю, що чемодан. Достатньо розстебнути спеціальні вставки на липучках, щоб отримати доступ до всіх нутрощів.

Усередині є 2 кишені для ноутбука до 15,6” та планшета 10”. У кишенях передбачені спеціальні гумові лямки, щоби надійно зафіксувати портативну техніку. На передній стінці теж є кілька кишеньок для всяких речей: у верхній добре поміщається блокнот з ручкою, а один з нижніх просто створений для портативного акумулятора. Є потайна кишеня на лямці.

Щоб зручно заряджати смартфон або планшет «на ходу», в портативний акумулятор потрібно вставити ****подовжувач. Після цього зовнішній ****роз'єм на одній стороні рюкзака може заряджати гаджети. Роз'єм розташований так, що можна користуватися ним навіть під зливою без жодних наслідків. На спинці рюкзака є широка тканинна стрічка, за допомогою якої рюкзак можна надійно прикріпити до телескопічної ручки будь-якої дорожньої валізи на коліщатках. У зовнішній тканині другий шар тканини є водонепроникним, що дає можливість використовувати рюкзак навіть за вологої погоди.

📦Оплата накладений платіж (післяплата), передоплата📦
🚛Доставка тільки по Україні🚛

✅Також можете завітати до нашого Інстаграм-магазину: ************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Материал:
Полиэстер

Похожие товары