Все категории
Добавить товар

Шопер чорний, екосумка чорна з довгими ручками, сумка для покупок, торбинка, мішечок...

130 грн
Описание

Міцні сумочки з добротної вовняної тканини. Зшиті якісно, ручки закріплені 3 строчками. Чудово тримають форму. На фото сумочка порожня, нічого не прогинається. Слугуватиме вам вірою й правдою не один рік. У разі дотримання правил прання: вовна.

Найголовніше! Вишивка — це не картинка фарбами. З нею абсолютно нічого не трапиться під час прання, ні під час носіння. З вивороту проклеєна флізеліном, котрий згодом відпаде. Але він свою функцію вже виконав. Всі нитки зав'язані з вивороту на 3 (!) вузлика. Тож нитка не розпуститься.

І ось ще що. Я переконана, що з моїми виробами передається і настрій, з яким я шила. Шкодний кіт вишивався на одному диханні, у чудовому настрої. Впевнена: Ви теж будете завжди з усмішкою дивитися на цю мордочку)

Сумочки з вовняної тканини без вишивки по 130 грн, з котиком — 230 грн. А про русню - то дорого. Лише для поціновувачів.
Колір темно-темно-синій, майже чорний. Якщо ні з чим не порівнювати — чорний. Тільки вроджена порядність не дає змогу мені сказати, що колір просто чорний. )
Розмір 44 х 34 см. Ручки 60 см.
В наявності 4 торбинки: 2 чорні та 2 сірі. Котик лише один на сірому. Можливо, будуть ще з вишивкою, але зараз хворію, нічого не можу робити.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Материал:

Похожие товары