Все категории
Добавить товар

Сумка слінг через плече sambag brooklyn блакитна

650 грн
Описание

Сумочка через плече, слінг Sambag Brooklyn чудово підійде для активних людей, які мають комфорт і практичність на першому місці.

Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка із міцного сучасного пластику.

Шлейки. Плечовий ремінь із текстилю, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою металевого регулювальника.

Функціональність.Зовні спереду сумки кишеню на блискавці. Всередині сумки кишеню на блискавці і одна відкрита кишеня. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно поставляється від 86 до 123 см: ремінь регулюється. При замовленні у коментарі вкажіть необхідну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір: 29*19*6 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Материал:
Искусственная кожа
Продавец
roskal17
roskal17
Супер-продавец
Львов
80% выполненных заказов
Был

Похожие товары