Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Хайповая сумка!фантастика!

667 грн
Описание

Оплата:
Розрахунок відбувається за фактом отримання товару в відділенні пошти, або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).Натискайте на інші оголошення магазину, там ви побачите значна кількість цікавих товарів. В асортимент реалізованої нашим магазином продукції укладаються товари для жінок, чоловіків і дітей, а також у нас товари всілякої цінової категорії. Вибирайте наш магазин, Ви не пошкодуєте!
Як доставляємо:
Відправлення здійснюється поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожен регіон України протягом 1-2 днів. Замовлення що оформлені до 14.00 виїзджають точно в день прийняття замовлення.
У гардеробі кожної будь-якої з вас є як мінімум одна сумочка. Вийти з квартири без даного аксесуара, ніби, опинитися без рук. Неможливо уявити, що дівчина зуміє випадково залишити в будинку сумку. В ній все життя: документи, косметика, гроші. Крім цього, сумка - невід'ємний аксесуар прояви оригінальності і стилю будь-якої жінки. Вашій увазі ми пропонуємо величезний підбір клатчів, сумочок, рюкзаків і інших аксесуарів на будь-який гаманець і смак. У нашому магазині є сумочки з замші ,шкірозамінника ,натуральної і екологічної шкіри і інших популярних матеріалів. Наш інтернет магазин допоможе підібрати шикарну сумочку на роботу, навчання, святковий або офіційний захід в класному кольорі і розмірі і по максимально низькою вартостю!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары