Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Хит сезона!отменная женская сумка!

761 грн
Описание

Натискайте на інші оголошення продавця, там багато відмінних товарів. В перелік реалізованої нашим магазином продукції укладаються товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас є товари всякої цінової групи. Вибирайте наш магазин, Ви не будете шкодувати!
Розрахунок:
Розрахунок здійснюється за фактом отримання посилки у відділенні пошти, або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).
Як доставляємо:
Доставка здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта". Доставка в будь-який регіон України протягом 1-2 днів. Замовлення що надійшли до 17.00 виїзджають точно в день схвалення замовлення.
У гардеробі кожної будь-якої з вас є як мінімум одна сумочка. Вийти з квартири без цього аксесуара, ніби, опинитися без рук. Нелегко уявити, що жінка може випадково забути в будинку сумку. В ній все життя: косметика, гроші, важливі папери. Крім того, сумка - необхідний аксесуар стилю і прояви особливості будь-якої дівчини. Вашій увазі пропонуємо великий асортимент сумок, клатчів, портфелів і інших аксесуарів на будь-який бюджет і стиль. У нашому магазині є сумки з замші ,шкірозамінника ,натуральної і екологічної шкіри і інших ходових матеріалів. Ми допоможемо вибрати відмінну сумку на офіційний або святковий захід, навчання, роботу в чудовому кольорі і розмірі і по максимально низькою вартостю!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары