Все категории
Добавить товар

Професійний набір інструментів

1500 грн
Описание

Набір інструментів MOLDER - це професійна модель, яка містить все необхідне для якісного ремонту транспортних засобів. Крім того, представлені інструменти будуть корисні в побуті. У наборі представлено 94 предмета, у яких робочі квадрати мають показники 1/2" та 1/4". Серед них тріскачки, торцеві головки та інші інструменти. Всі виконані з надійної і міцної хром-ванадієвої сталі. Цей сплав має прекрасні експлуатаційні характеристики і прослужить вам тривалий час при належному використанні.
Виробник розмістив всі інструменти в зручний пластиковим кейс, який є ударостійким. Обладнані замки забезпечать безпечне транспортування інструменту. Ви зможете бути впевнені, що все залишиться на своїх місцях. Велика перевага кейса - обладнана рукоятка, яка настільки міцна, що здатна витримувати великі навантаження.
Рукоятки інструментів в наборі двокомпонентні, прогумовані. Вони не вислизають з рук і дають впевненість у хваті під час інтенсивної роботи. Такий набір стане відмінним помічником для автолюбителя і професіоналів в даній сфері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?