Все категории
Добавить товар

Автомагнітола iegeek k305 rds bluetooth з німеччини

1100 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Автомагнітоли

Автомагнітола привезена з Німеччини

Автомобільна стереосистема Bluetooth може підтримувати прийом радіо стерео FM / AM частоті. Високоякісна автомобільна радіостанція FM / AM може записувати до 30 радіопередач (AM: 12, FM: 18). Режим RDS ефективний при отриманні потрібної станції і звітів про дорожній рух для підвищення безпеки дорожнього руху. (В режимі радіозв'язку тривале натискання кнопки "Sel / Vol + -" протягом 3 секунд для доступу до налаштування RDS).

Bluetooth 5.0 Hands-Free. Автомобільний mp3-плеєр, оснащений функцією передачі і прийому даних Bluetooth підключається до різних мобільних пристроїв через Bluetooth. Наше автомобільне радіо може відтворювати аудіофайли у форматах MP3 / WMA / WAV / APE / FLAC, і включає в себе функцію відключення телефону Bluetooth, функцію голосового зв'язку Bluetooth і т. Д. Розмір виробу 7,5×4,5 ×2,5 дюйма.

7-кольорове підсвічування РК-дисплей. Елегантний дизайн з 7 квітами підсвічування, що зручно для вас, щоб налаштувати відображення підсвічування у відповідності з вашим смаком і стежити за часом в темному нічному автомобілі. Збоку від ЖК-екрану знаходиться слот для SD-карти, функція входу AUX і аудіовихід RCA можуть бути підключені до вашого приватного аудіо.

Аудіоформати. Автомагнітола підтримує формат пісні MP3 / WMA / WAV, чотирьохканальний вихід 4x60 Вт. Цей радіоприймач може відтворювати музику, збережену на SD-карті, максимальна ємність якої становить 32 ГБ. Еквалайзер дозволяє вибирати між 3 передустановками: поп, рок чи класика і насолоджуватися об'ємним стереозвуком у форматі Hi-FI.

Дизайн пульта дистанційного керування. Незалежно від того, чи сидите ви на задньому сидінні або в будь-якому іншому місці автомобіля, якщо ви перебуваєте в радіусі трьох метрів від автомобільної стереосистеми, ви можете використовувати пульт дистанційного керування для управління їм, що дуже зручно. Ви можете вибрати музику або зменшити звук на свій розсуд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?