Все категории
Добавить товар

Водонепроникні led нічники, світильники комплект 10шт.

1000 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип аксесуара: LED підсвічування

Багаторазові, водонепроникні, бездротові занурювальні світлодіодні ліхтарі, ідеально підходять для будь-якого центрального елемента столу, заповненого водою, і додають акцентне освітлення на вечірці, весілля та інших заходах. Кладуть у вази, басейни, фонтани, ставки, відерця для льоду і водоспади.

Цей 1,5-дюймовий світлодіодний світильник з 3 шт. світлодіодами SMD5050 RGB, 1 шт. світлодіодом SMD2835 чистого білого кольору, 1 шт. світлодіодом SMD2835 теплого білого кольору. Він набагато яскравіше будь-яких невеликих заглибних світлодіодів аналогічного або меншого розміру. Ми є професіоналами в області дизайну освітлення. чистий білий або теплий білий забезпечить дуже спокійне освітлення. Різнобарвне освітлення надасть барвистості вашій прикрасі.

Товар поставляється з 2 інфрачервоними пультами дистанційного керування, одним пультом дистанційного управління можна замовити всі лампи. Ви можете вибрати 13 різних статичних кольорів та 4 програми зміни кольору (спалах / стробоскоп / загасання / згладжування), яскравість і швидкість зміни кольору регулюються. які створюють прохолодну і чарівну атмосферу за вашим бажанням.

Ми проектуємо його так, щоб він був на 100% водонепроникним. Якщо ви хочете ввімкнути світло. Ви повинні щільно його скрутити. І коли він добре закривається. Це може бути на 100% водонепроникним. Гумове ущільнювальне кільце буде повністю вставлено. Вони будуть відмінно працювати на глибині 1 метр.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары