Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Інверторний генератор в кожусі (3 квт) maxpeedingrods mxr 3500

25500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип обладнання: Бензинові електрогенератори

maXpeedingrods MXR3500 - це компактний, економічний і легкий бензиновий інверторний генератор, оснащений одноциліндровим 4-тактним двигуном потужністю 3 кВт при роботі та 3.3кВт при запуску. Генератор має 4-літровий паливний бак, який забезпечує до 4.5 годин роботи при 50% навантаженні та 8.3 годин при 25% навантаженні. Вбудована інверторна технологія регулює напругу та усуває стрибки напруги, що робить його ідеальним для живлення чутливої електроніки та приладів. Генератор також оснащений шумопоглинальним кожухом, який знижує рівень шуму до 58 дБ. Пластиковий корпус генератора забезпечує захист від вологи і знижує рівень шуму двигуна.Він ідеально підходить для використання на відкритому повітрі та слугує аварійним генератором у разі відключення електроенергії.

Генератор MXR3500 має просту та інтуїтивно зрозумілу систему запуску і є дуже портативним, що робить його ідеальним для використання. З сухою вагою всього 21,5 кг, це один з найлегших інверторів потужністю 3 кВт, що дозволяє легко транспортувати його в автомобілі або вручну. Генератор можна підключати паралельно з іншим генератором для збільшення потужності, він має тепловий вимикач, який захищає від перевантаження або перегріву.

Електронне регулювання швидкості та напруги генератора забезпечує якісне згладжування коливань вихідної напруги, виробляючи "чисту" синусоїду. Це робить його ідеальним для живлення чутливих електронних пристроїв, приладів та обладнання, таких як ноутбуки, смартфони, побутова техніка, медичне обладнання тощо. Генератор також може забезпечити живлення газового котла або холодильника.

В екорежимі двигун може автоматично регулювати витрату палива і швидкість обертання на основі поточного споживання навантаження, зменшуючи непотрібну витрату палива і збільшуючи час роботи. У цьому режимі генератор може забезпечувати електроенергією до 10-12 годин. З повним баком бензину ви можете залишати холодильник і освітлення ввімкненими на всю ніч, забезпечуючи безперебійне електропостачання в будинку або офісі.

Компактний дизайн і низький рівень шуму роблять генератор придатним для використання за будь-якої погоди. Незалежно від того, чи потрібна вам електроенергія для дому, офісу чи вулиці, генератор maXpeedingrods MXR3500 є надійним та універсальним рішенням.

Сертифікація:

1) Сертифікований відповідно до директиви CE MD/EMC.
2) Відповідність ЄВРО V.
3) Сертифіковано за стандартом ISO 9001:2015 SMQ.

Комплектація:

1) Інверторний генератор (1 шт)
2) Гайковий ключ для запалювання свічки (1 шт)
3) Кабель для паралельного підключення генератора (1 шт)
4) Масляна воронка (1 шт)
5) Викрутка (1 шт)
6) Штекер прикурювача (1 шт)
7) Вилка європейського стандарту (1 шт)
8) Чохол генератора (1 шт)
9) Посібник користувача (1 шт)

Генератори в наявності, можливий безготівковий розрахунок для юридичних осіб та фізичних осіб.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары