Все категории
Добавить товар

Smas hifu rf апарат

2850 грн
Описание

НОВИНКА❤️
🌿Багатофункціональний домашній комбайн поєднує 5 професійних методик для ліфтингу, омолодження та зміцнення шкіри.
Комбінація методів RF-ліфтингу, Hifu-ліфтингу, міостимуляції, вібраційного масажу та хромотерапії дозволяє комфортно та швидко вирішити проблеми в’янення шкіри, підвищити тонус і тургор, скоротити зморшки, підтягнути та зміцнити контури обличчя, зменшити «друге» підборіддя, покращити колір обличчя та вирівняти мікрорельєф. .
Апарат не пошкоджує шкіру, зміцнює та ремоделює дерму, стимулює синтез колагену та відновлює енергетичний потенціал клітин. Омолодження відбувається природним шляхом активізації власних ресурсів шкіри.

Які проблеми допомагає вирішити:
👉Вікові зміни шкіри обличчя
👉Зморшки дрібні та глибокі, шкірні складки
👉В’ялість шкіри, зниження тонусу та тургору
👉Порушення чіткості контуру обличчя («друге» підборіддя, «бульдожі щічки»)
👉Зниження тонусу м’язів обличчя та шиї
👉Ефект втрати обсягу в деяких областях обличчя
👉Нерівний тон шкіри, тьмяний колір обличчя
👉Розширені пори
👉Наслідки акне (шрами, рубці)

Дія апарату:
📌Тепло хвиль ремоделює молекули колагену та еластину, а також стимулює синтез молодих волокон, відновлювальні та обмінні процеси.
Старі колагенові волокна під впливом тепла здобувають втрачену еластичність і стискаються. Щільність шкіри підвищується, її каркас, що підтримує, зміцнюється, зморшки скорочуються, стають менш помітними. Поряд із цим новий колаген формує молодий каркас шкіри.
📌Прилад руйнує жирову тканину, прискорюючи обмінні процеси у проблемних зонах обличчя та тіла. Крім того, тепловий ефект призводить до активізації мікроциркуляції, посилює живлення клітин та виведення надлишкової рідини.
📌За рахунок дренажу та прискорення обмінних процесів відбувається зменшення обсягів жирової тканини в ділянці другого підборіддя, у проблемних зонах тіла. Завдяки радіочастотному впливу, зменшення об’ємів відбувається без небажаних побічних ефектів: в’ялості та обвислої шкіри.

‼️Спрямована дія на глибокі шари шкіри та підшкірно-жирову клітковину повністю виключає перегрів епідермісу, завдяки чому процедури із застосуванням апарату комфортні та не потребують реабілітаційного періоду‼️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары