Все категории
Добавить товар

Косметологічний апарат для домашнього догляду

2700 грн
Описание

Представляємо найкращу знахідку для догляду за шкірою обличчя, косметологічний апарат з функцією EMS. Він забезпечує неймовірний ефект без ін'єкцій та уколів 💉. Вже в перші тижні шкіра обличчя омолоджується, стає свіжою та здоровою.

Апарат розроблений за новітніми технологіями, що ведуть західні косметологічні лабораторії, тому зможе вирішити безліч завдань в оздоровленні шкіри:
🔸️забере темні кола під очима;
🔹️шкіра стане пружною та підтягнутою;
🔸️позбавить зморшок;
🔹️проблем з акне;
🔸️відбувається відбілюючий ефект;
🔹️активно запобігає старінню шкіри;
🔸️звужуються пори;
🔹️вирівнюється колір обличчя;
🔸️підвищується еластичність.

Цей апарат здатний виконати дію 5 найкращих процедур нашого часу:
📌мезопорація та електропорація (методика, яка ефективніша за будь-які засоби для ліфтингу. Мезопорація дозволяє корисним компонентам проникати в глибокі шари дерми під дією електричних імпульсів)
📌електроміостимуляція (ефективна процедура підтяжки лицьових м'язів за допомогою імпульсного електричного струму. Завдяки їм посилюється синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти, покращується регенерація тканин, лімфовідтік та мікроциркуляція.)
📌світлотерапію (метод догляду за обличчям та тілом, який використовує вузькосмугову, нетеплову світлову енергію для активізації процесів природного клітинного оновлення та відновлення шкіри)
📌вібраційний масаж (найкраща методика, яка ефективно бореться з ознаками старіння, мімічними зморшками. Процес відбувається за рахунок легких коливань)
📌охолодження (після проведених процедур заспокоює шкіру, закриває пори, завдяки чому активні компоненти доглядової косметики, яку Ви використовували, "запечатуються" у шкірі та шкіра краще насичується та зволожується)

Всі ми знаємо, що наша краса та здоров'я залежить лише від нас☝. Не всі можуть відвідувати косметологічні салони постійно. Таким чином, ми пропонуємо Вам ідеальний варіант, який замінить салон. Вибираючи цей косметологічний апарат, Ви в домашніх умовах отримаєте високу якість, найновіші технології та розробки, швидкий ефект та здорову шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары