Все категории
Добавить товар

Червона калина діадема двостороння гілочка обідок обруч патріотичний стиль...

570 грн
Описание

Авторська патріотична оздоба "Червона калина" у насиченому червоному кольорі, що є символом України і оспівана в народній творчості, є продовженням моїх робіт із серії "Україна".
Легка двостороння робота (дивіться фото у прямій та перевернутій позиції) кріпиться на голові завдяки стрічкам, що прив'язані до акуратних петельок на кінцях виробу.

Спектр примінення широкий - діадема, обруч, обідок, віночок. Якщо відв'язати стрічки, то прикрасу можна викласти на зачісці і закріпити шпильками чи невидимками. Завдяки стрічкам ви можете надійно та комфортно затягнути аксесуар самостійно, без відвідин перукарні на будь-який об'єм голови.

❤️Довжина виробу 33 см., висота 4 див.

🔔Зверніть увагу на колір роботи. За вашим побажанням можливе виконання в інших кольорах, однотонному чи комбінованому (як жовто-блакитна діадема в моєму магазині) - малиновий, чорний, синьо-фіолетовий, темно бузковий (аметист) і райдужний. Щоб обрати інший колір, відмінний від фото, напишіть мені в приватні повідомлення не покидаючи сайт. Рядок "Задати питання" біля ціни виробу (для комп'ютерної версії сайту) чи натиснувши кнопку унизу сторінки (для мобільного застосунку Шафи).

🔸Більше авторських аксесуарів дивіться у моїй сторінці на Шафі https://shafa.ua/member/polena

Склад: стразовий ланцюжок, кристали червоних відтінків, бісер, дріт мідний з покриттям, кришталеві намистини., стрічка парча.

Оплата і доставка. Грошовий переказ на карту в день замовлення ( реквізити пишу в особистому діалозі на Шафі) . Доставка НП по тарифам, відправка 1-2 рази на тиждень у військовий час.

🔔Прохання перевіряти діючі відділення пошти перш ніж писати мені адресні дані доставки! Забирайте відправлення вчасно, до закінчення терміну дії безкоштовного зберігання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Пол:
Для женщин Для девочек

Похожие товары