Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Ельфійська діадема тіара білий райдужний кришталь косплей пов'язка обруч вінок...

450 грн
Описание

Запитуйте наявність перед оформленням замовлення! Пишіть у чат.

Нове кольорове поєднання в авторській
роботі, комбінований срібний колір та білий порцеляновий- продовжує мою різноманітну дизайнерську серію фентезійних казкових прикрас.

💖🌿 Ельфійський Лотос білий 💖🌿

❤️Довжина 27-30 см. Підходить на будь який об'єм голови.
Висота центральної частини приблизно 3 см.

Можна підібрати інший колір центральної краплі. В даній моделі крапля прозора з легким АВ ефектом (на останньому фото в галереї представлено зразки крапель) .

Поєднання полегшених кристалів у прозорому, з АВ напиленням, кольорі, що переплетені у вигляді рослини, великої центральної краплі з додаванням кришталевих срібних металік намистин у тон дроту і центральних філігранних листочків - всі елементи створюють прикрасу для волосся в ельфійському стилі.

В моєму магазині є схожі роботи у салатовому, синьому, прозорому, чорному, золотистому, зеленому і т.п. кольорах. Вибір за вами.

Унікальність прикраси в багатоцільовому призначенні , виріб може бути використано як діадема на чоло, обідок, пов'язка, гілочка, тіара, корона, гнучкий обруч або віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові, використовується парчева стрічка (вставлена в акуратні петельки на кінцях ), що при бажанні легко знімається. Завдяки їй можна легко закріпити на голові прикрасу без допомоги, самостійно.

Можливе виконання в іншому кольоровому рішенні - у простих чи складних АВ кольорах. Виріб може бути виконано в одному кольорі , або в комбінації з іншим . Дріт може бути в кольорі бронзи, срібла чи золота. В такому ж стилі може бути кольє ( дивіться широкий асортимент в моєму магазині) - при купівлі комплектом буде подарунок кулон🎁. (По моїй бонусній програмі - при купівлі одночасно двох виробів по повній вартості в одному відправленні і заздалегідь погоджено зі мною в приватному чаті ).

Більше авторських виробів в магазині
https://polenahandmade.**********

За бажанням можна зробити комплект з діадеми та кафф. Виготовлення в іншому кольорі , дизайні або із вашими змінами від 2-3 днів. Якщо вам необхідно виріб з відмінностями від того, що на фото - питайте перш ніж оформляти замовлення, з радістю відповім. Для цього пишіть у приватні повідомлення на сайті.

Склад: Кришталеві намистини з металізованим ефектом та полегшені кристали з АВ, велика крапля з легким АВ, дріт ювелірний мідний з покриттям, стрічка парчева.

Доставка: Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті на сайті. Відправка НП за рахунок отримувача (оплата за доставку при отриманні посилки) . Наложки не має, безпечної оплати не має!
Дополнительные характеристики:
Цвет : Бежевый
Цвет : Белый
Цвет : Голубой
Цвет : Желтый
Цвет : Золотистый
Цвет : Розовый
Цвет : Серебристый
Цвет : Синий
Цвет : Фиолетовый
Материал : Бисер
Материал : Бусины
Материал : Стразы
Тип: Венок
Тип: Веточка
Тип: Диадема
Тип: Корона
Тип: Ободок

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • Onesize