Все категории
Добавить товар

Мило для укладання брів brow fix soap top beauty к. 1274

150 грн
Описание

Мило для брів з кокосовим маслом від Top beauty - це засіб для тривалої фіксації форми брів. Мило дозволить укласти будь-які, навіть самі неслухняні волоски брів. Воно замінить будь-які інші засоби для укладання і гарантує бровам ідеальний вигляд протягом довгого часу. Ідеально підійде якщо Ваші брови не відрізняються особливою пишністю, так як укладання з допомогою мила візуально збільшить густоту.

Прозоре, безбарвне мило волоскам будь-якого відтінку, пофарбованим і природним. До його складу входить масло кокоса, гліцерин і масло каріте, які дбайливо доглядають за вашими бровами. А це означає, що бровные волоски не будуть пересихати і ламатися навіть при щоденному використанні мила!
Міняйте напрям і укладайте навіть неслухняні волоски!
Для зручності щіточка в комплекті.
Особливості Top beauty Brow Fix Soap:
- водостійкість
- не залишає на волосках білі сліди;
- формула з вмістом кокового масла для додаткового харчування волосків;
- забезпечує ефект ламінування;
- дозволяє надати бровам будь-яку форму і візуально зробити більш об'ємними;
- забезпечує стійку фіксацію брів.

Застосування: набравши мило на щіточку, провести за бровам з метою їх фіксації та зачесати волосся в потрібному напрямку. Якщо Ви використовуєте суху щіточку, то у вас виходить натуральний і природний ефект. Якщо ж Ви хочете добитися ефекту довготривалої укладання — тоді спочатку трохи змочіть щіточку, перш ніж почнете набирати продукт.
Вага: 30 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавец
Винница
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары