Все категории
Добавить товар

Lancome le crayon khôl eyeliner, олівець для очей

150 грн
Описание

Колір: чорний

Підкреслити красу і глибину ваших чарівних очей, а також створити ідеальний, завершений макіяж вам допоможе унікальний, незамінний у косметичці кожної модниці олівець Le Crayon Khol EyeLiner. Дивовижний винахід французьких майстрів відомої торгової марки Lancome здійснив революцію на ринку декоративної косметики та підкреслив очі спокусливих красунь.

М'яка кремова текстура олівця плавно і легко лягає на шкіру, дозволяючи зробити чітку, рівну лінію. Олівець можна використовувати для виділення однієї зони очей, і створювати безперервну, плавну лінію, яка підкреслить їхню форму і красу. Насичений колірний пігмент олівця дозволяє додати очам яскравішого, насиченого кольору, виділяючи їхній природний, унікальний відтінок.

Текстура олівця зроблена відповідно до всіх стандартів якості, і підходить для найчутливіших очей. Не викликає алергії і подразнення, не дряпає і не пошкоджує шкіру. За допомогою чудового Le Crayon Khol EyeLiner ви зможете створити різні образи і коригувати форму очей у залежності від настрою і бажання!

Вік: 18+
Об’єм: 1.8g
Виробник: Lancome (Франція)
Зроблено в: Франція

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?