Все категории
Добавить товар

Туш для вій bourjois volume glamour max чорна

270 грн
Описание

Bourjois є одним із найбільших світових виробників декоративної косметики в сегменті преміум мас-маркет.

Французька косметична компанія Bourjois підтримує традиції, закладені її засновником Олександром Наполеоном Буржуа ще з 1863 р. і створює таку косметику, яка не тільки гарна, якісна та різноманітна, а й приносить справжнє задоволення під час її використання.

З новою тушшю для вій Volume Glamour Max все буде по максимуму! У ній усе доведено до досконалості:
- Ультраоб'ємна щіточка, що забезпечує максимальні фарбування: її спеціальна об'ємна форма забезпечує максимальний контакт із віями та їхнє бездоганне фарбування — вія за вією! Ця ультрам'яка щіточка з гнучких, ніжно-ковзних і густих волокон дає змогу фарбувати вії від самих коренів, рівномірно розподіляючи насичений колір по всій довжині.

- Максимально ефективна формула, яка робить вії ультрачорними та сяйливими: її здатність створювати ультраоб'єм дарує віям небувалу пишність! Ця формула на основі витяжки з чорних перлів, відомих своїми захисними і зміцнювальними властивостями, одягає вії в інтенсивно-чорний і cяйливий колір, миттєво корегуючи нерівності кожної війки. З кожним дотиком ніжна й оксамитова текстура, збагачена натуральним воском, поступово забарвлює вії, моделюючи чарівний погляд. Збільшується об'єм — стверджується гламур!

- Неймовірний максі-результат — вдесятеро більше об'єму та гламуру впродовж 16 годин!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары