Все категории
Добавить товар

Туш для вій pupa vamp mascara 200 chocolate brown 9ml

390 грн
Описание

Цей приголомшливий косметичний продукт найкраще використовувати для створення спокусливо об'ємних вій у стилі вамп. Лише кілька помахів чарівним пензликом — і надзвичайний зоряний погляд вам забезпечено! Туш створює ефект розкішних накладних вій. Щоб ви могли вибрати ідеальний для себе засіб, виробник пропонує до вашої уваги яскраві кольорові варіанти туші.

Туш Mascara Vamp вирізняється незвичайною щіточкою, яка має вигнуту форму та густі м'які щетинки. Щіточка захоплює необхідну кількість туші та рівномірно забарвлює кожну волосинку, надаючи віям гарної форми та неймовірного об'єму. Завдяки закругленому кінчику щіточка фарбує навіть важкодоступні та короткі вії.

Засіб Mascara Vamp вирізняється насиченою кремоподібною текстурою. Ексклюзивна формула туші розроблена на основі натуральних, синтетичних і рослинних восків, а також містить полімер Vamp!full, завдяки якому досягається приголомшливий об'єм вій. Також цей полімер відповідає за утворення невідчутної обволікальної плівки на волосинках, яка надає віям додаткової гнучкості та м'якості й збільшує стійкість туші.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize